Nederlands

Lekkerste high tea’s van Amsterdam: tot 70% korting via Social Deal

Lekkerste high tea’s van Amsterdam: tot 70% korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Theeliefhebbers in Amsterdam, opgelet! In onze prachtige hoofdstad vind je de gezelligste plekjes voor een high tea. Een high tea biedt het ideale moment om bij te praten met je beste vriend(inn)en of familie. Geniet in goed gezelschap van verse theesoorten, hartige hapjes en zoete lekkernijen. Krijg jij al zin om thee te leuten? Wij hebben voor jou de lekkerste high tea-deals in Amsterdam en omgeving op een rijtje gezet.

High tea in Amsterdam: de lekkerste thee en hapjes van de regio

Ontdek de lekkerste high tea-spots in Amsterdam via Social Deal! Op knusse locaties in zowel het centrum als daarbuiten wacht een top high tea-ervaring op je. Laat je verrassen door een tafel vol lekkernijen, waaronder overheerlijke scones, smaakvolle sandwiches, zoete gebakjes, traditionele Engelse scones, rijkelijk gevulde quiches, en nog veel meer. En laten we de thee niet vergeten, want de perfecte kop thee maakt de ervaring compleet! Of je nu een verjaardag viert, een babyshower organiseert, of simpelweg samen een speciaal moment deelt, het wordt gegarandeerd een gezellig samenzijn.

De 4 hoofdingrediënten van een top high tea via Social Deal
Heerlijke kop thee
Hartige hapjes
Zoete lekkernijen
Korting tot 70%
Nieuwe smaken ontdekken in Amsterdam met Social Deal
In Amsterdam valt er meer te ontdekken dan alleen maar smakelijke high tea-deals. Ontdek nu andere toffe restaurants via Social Deal met flinke kortingen! Verken een gevarieerd aanbod bij de beste restaurants in Amsterdam en vind een dinerdeal die perfect bij jou past. Claim snel jouw favoriete deal en geniet samen met je gezelschap van een fantastische dinerervaring.
Voordelige ontbijt- en lunchdeals in Amsterdam
Kun je niet wachten tot het high tea-tijd is? Begin je dag met een overheerlijk ontbijt, lunch of brunch in gezellige restaurants in Amsterdam. Zorg ervoor dat je jouw tafel reserveert via Social Deal! Want door gebruik te maken van Social Deal ontvang je aanzienlijke kortingen op de meest smakelijke ontbijtjes en lunches in Amsterdam.

Maak je dagje Amsterdam compleet

Onze hoofdstad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan een high tea of andere culinaire hoogstandjes. Ontdek Amsterdam met de leukste activiteiten, verwen jezelf met een ontspannende wellness- of beautybehandeling, en geniet van een overnachting in de beste hotels van de stad. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Ontdek ons volledige aanbod aan deals in Amsterdam: